søndag, februar 17, 2008

Ned med bureaukraterne
Forestil jer at vågne en dag for pludseligt at opdage, I var døde!… Altså, ikke døde i bogstavelig forstand, da jeg ikke tror, det er noget man selv opdager, men døde i alle juridiske og offentlige henseender. Bizart? Skræmmende? Ironisk måske?
Det var lige præcis det, en polsk borger, den 38-årige Piotr Kucy oplevede for nylig til trods for at være spillevende: en dag i august sidste år blev han erklæret for død på alle offentlige registre; apropos jeg ved ikke hvad… den berømte menneskelige fejl måske, blev han identificeret som værende en mand, man fandt druknet.
Selvom han flere gange har forsøgt at henvende sig til myndighederne for officielt at blive ”opvakt fra de døde”, har bureaukratiet forhindret dette, og officielt er den herre fortsat mere død end levende, hvilket må være svært træls og besværligt i dagligdagen. Så, her 6 måneder senere, kan hr. Piotr Kucy fortsat hvile i fred (RIP). Og hvis ikke han bliver berømt for andet, kan han i det mindste blive berømt for at være en af de få, der er vendt tilbage fra hinsides, endda ved godt helbred.... engang...
Der er bare nogen, der kan komme af sted med og overlever hvad som helst, altså... undtagen bureaukratiet!….