torsdag, maj 08, 2008

Reserveret for genier
Kærligheden har ingen grænser og er et så basalt behov, at vi ikke kan leve uden. Og netdating hjemmesiderne spiller i en stadig større rolle på området, hvilket vi har talt om her flere gange tidligere. Det er ikke en verden jeg kender særlig godt – eller rettere jeg kender den slet ikke. Alt det jeg ved om netdating kommer fra hvad jeg hører og læser rundt omkring; og på et tidspunkt blev jeg klar over, at det er et område, hvor der er mere og mere specialisering med hjemmesider for folk med særlige interesser eller karakteristika.
3. april lancerede man en datingsite for genier eller i hvert fald de rigtig kloge, IntelligentPeople.com – for selv genier har brug for kærlighed. Før man kan gøre sig forhåbninger om at blive optaget som medlem, skal man bestå en IQ test, en slags port til sitet, som kun lader de allerklogeste passere, dvs. 15% af befolkningen. For at optimere selektionen, har man kun to forsøg.
Ideen til sitet kom fra det faktum, at intelligente mennesker taler bedre med hinanden end med folk, der er mindre intelligente end dem, og de har brug for en partner, de kan tale med.
Det sjove er, at samme dag kort efter lanceringen gik hjemmesiden ned… hvilket får mig til at tænke, at webmasteren i hvert fald ikke er medlem af klubben for velbegavede amorinramte ;-)
(fotos: Mart1n © stock.xchange og Colourbox)