Det er slut med salmonella
Gode nyheder for forbrugerne: der eksisterer på nuværende tidspunkt den teknologi, der skal til, for i fremtiden at muliggøre ægte valg, når vi hver især skal købe ind. Foretrækker jeg at købe økologisk? Og er de økologiske produkter tilstrækkelig sunde? Og hvad med de andre, hvor mange pesticidrester og andre toksiske stoffer indeholder de? Er denne kylling så salmonellafri og bakteriefri i øvrigt, som det står på pakken?
Om 2 år vil enhver supermarked kunne stille en scanner til rådighed, hvor man på få sekunder kan få afsløret den slags information med udgangspunkt direkte i produkternes overflade.
Og hvad vil denne sande ”krystalkugle” ellers afsløre? Hvordan dyrene blev behandlet, før de blev slagtet? Hvordan disse tomater er blevet genmanipuleret til at se ud og smage så perfekt? Eller hvilken slags voks lavet af billeekskrementer man har poleret de æbler med, så de ser så uimodståeligt lækre ud?…
… Jeg tvivler!…
Der er grænser for de garantier, man giver forbrugerne.
(foto: Christina Langpap)
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home