Fremtidspærer
Jeg læste for et par dage siden, at belgiske videnskabsmænd var ved at “skabe” (læs: studere i et kontrolleret og simuleret miljø) fremtidens pærer inde i disse gennemsigtige drivhuskupler, der angiveligt simulerer klimaet i 2040 (selvfølgelig, når meteorologer ikke engang kan forudsige morgendagen, kan de umuligt ane, hvilket klima vi har om 16 år...): de siger, at fordi det bliver varmere, og vi får mindre ensartet nedbør, vil de være mindre faste og sødere, eller i det mindste med et større sukkerindhold. At de er lidt sødere lad gå, men mindre faste er ikke en god nyhed, da de lettere bliver beskadiget under høst og opbevaring. Eller de ville blive beskadiget, hvis meteorologerne en gang i livet fik ret.
Jeg læste for et par dage siden, at belgiske videnskabsmænd var ved at “skabe” (læs: studere i et kontrolleret og simuleret miljø) fremtidens pærer inde i disse gennemsigtige drivhuskupler, der angiveligt simulerer klimaet i 2040 (selvfølgelig, når meteorologer ikke engang kan forudsige morgendagen, kan de umuligt ane, hvilket klima vi har om 16 år...): de siger, at fordi det bliver varmere, og vi får mindre ensartet nedbør, vil de være mindre faste og sødere, eller i det mindste med et større sukkerindhold. At de er lidt sødere lad gå, men mindre faste er ikke en god nyhed, da de lettere bliver beskadiget under høst og opbevaring. Eller de ville blive beskadiget, hvis meteorologerne en gang i livet fik ret.
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home