Nødder
Nødder er på trods af deres høje fedtindhold en rig kilde til sundhed med den mængde vitaminer og mineraler, de indeholder. De sænker blodtrykket, reducerer kolesterol, styrker knoglerne, holder blodsukkerniveauet stabilt, reducerer således risikoen for at udvikle diabetes, reducerer risikoen for at udvikle kræft og bidrager derfor til lang levetid og forbedrer kognitive funktioner. Mandler er rige på fibre, og valnødder er gode for hjertekarsystemet. Og spist med måde bidrager de ikke engang til vægtøgning, tværtimod.
Nødder er på trods af deres høje fedtindhold en rig kilde til sundhed med den mængde vitaminer og mineraler, de indeholder. De sænker blodtrykket, reducerer kolesterol, styrker knoglerne, holder blodsukkerniveauet stabilt, reducerer således risikoen for at udvikle diabetes, reducerer risikoen for at udvikle kræft og bidrager derfor til lang levetid og forbedrer kognitive funktioner. Mandler er rige på fibre, og valnødder er gode for hjertekarsystemet. Og spist med måde bidrager de ikke engang til vægtøgning, tværtimod.
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home