Madmuseer
Vidste I, at der er museer med fokus på mad og drikke? Det er sandt: udover de oplagte, a la Coca Cola World, i Georgia, USA, er der i Ulm i Tyskland Brødkulturmuseet, da brød har været en del af vores liv i 6.000 år fra bordet til maleri (Picasso malede brød) til religiøse ceremonier. Og hvis I kigger forbi, må I ikke gå glip af en lokal delikatesse, Ulmer zuckerbrot (sukkerbrød). I byen Yokohama i Japan er der et Ramenmuseum (den typiske suppe med nudler og bullong). I byen Szeged er der både et Salami- og et Paprikamuseum. Og i Maiera, i Italien, er der et museum til Calabriens chili.
Vidste I, at der er museer med fokus på mad og drikke? Det er sandt: udover de oplagte, a la Coca Cola World, i Georgia, USA, er der i Ulm i Tyskland Brødkulturmuseet, da brød har været en del af vores liv i 6.000 år fra bordet til maleri (Picasso malede brød) til religiøse ceremonier. Og hvis I kigger forbi, må I ikke gå glip af en lokal delikatesse, Ulmer zuckerbrot (sukkerbrød). I byen Yokohama i Japan er der et Ramenmuseum (den typiske suppe med nudler og bullong). I byen Szeged er der både et Salami- og et Paprikamuseum. Og i Maiera, i Italien, er der et museum til Calabriens chili.
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home