mandag, juli 17, 2017



Vandmelonen 
Vandmelon smager meget godt i skiver. Og de største men en gul plet siges t være dem der smager bedst. Hvis I er trætte af vandmelon i skiver kan I imidlertid i stedet prøve at lave en slags is med 9 dl vandmelon i terninger, 6 spsk. honning, 1 spsk. limesaft og 2 tsk. fintrevet ingefær; det går i blenderen og bagefter i fryseren i 8 timer. Hvis det har klumper næste dag kan de opløses med en gaffel og tilbage i fryseren i 20 minutter, så er den klar til servering. Og hvad med en vanmelon gazpacho? Bland 6 dl hakket vandmelon, 4 dl hakkede tomater, en hakket agurk, 2 spsk. koriander, 1 spsk. Olivenolie og 1 spsk. balsamisk eddike i en skål og blend halvdelen af miksturen. Smag til med salt og peber og server i skåle. Eller prøv en vandmelon-fetaost salat med lidt honning og mynte. Eller en spyd af vandmelon, skinke og basilikum blade, med presset saft af en lime. Velbekomme :-)