Krokodillekød? Det kunne du godt tænke dig, men!…
Det er bestemt ikke for at kritisere australierne, at jeg igen i dag taler om dem – jeg finder dem ret venlige og cool. Det vil I se om lidt…
I København er der for nogle år siden åbnet en australsk restaurant, Reef’n’Beef, som påstår at servere noget så eksotisk som kænguruskød, strudsebøffer og krokodillekød. Og måske er det virkelig det, de serverer, men man ved det jo aldrig… i hvert fald i Hong Kong er ikke alt, der siges at være krokodille virkelig det: jeg læste nemlig for nylig, at krokodillekød-elskere kan risikere at blive skuffet, da det kom frem, at det mange gange ikke drejer sig om krokodille men tørret firben eller slange. På en test i diverse supermarkeder i Hong Kong, var der kun 8 ud af 24 prøver, der virkelig var af krokodille.Den slags ”katten i sækken” for dem, der foretrækker det mere eksotiske køkken. Og det er blandt andet derfor (”blandt andet” fordi det først og fremmest handler om, at jeg finder det ulækkert at indtage den slags dyr), jeg aldrig bestiller krokodillekød, uanset hvor sød australieren, der foreslår det, end kan være.
(foto af krokodillen på landjorden, AFP)
(foto af krokodillen på landjorden, AFP)
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home