Plastik
Det er dog ikke al mad, der er værd ikke at smide ud; jeg henviser selvfølgelig til ultraforarbejdet mad, også kaldet "junkfood", som ikke er godt for os. For at illustrere dette brugte Chris van Tulleken, læge og specialist i infektionssygdomme på London Hospital for Tropical Diseases og samarbejdspartner med Verdenssundhedsorganisationen, en måned på at spise "junkfood". Han skrev en bog, der beskrev de katastrofale konsekvenser, dette havde for hans helbred, og hvad "junkfood" generelt gør ved os. Bogen hedder Ultra-Processed People – Why We all Eat Stuff that isn’t Food… and Can't Stop? Han ville nemlig ikke engang kalde det mad.
Det er dog ikke al mad, der er værd ikke at smide ud; jeg henviser selvfølgelig til ultraforarbejdet mad, også kaldet "junkfood", som ikke er godt for os. For at illustrere dette brugte Chris van Tulleken, læge og specialist i infektionssygdomme på London Hospital for Tropical Diseases og samarbejdspartner med Verdenssundhedsorganisationen, en måned på at spise "junkfood". Han skrev en bog, der beskrev de katastrofale konsekvenser, dette havde for hans helbred, og hvad "junkfood" generelt gør ved os. Bogen hedder Ultra-Processed People – Why We all Eat Stuff that isn’t Food… and Can't Stop? Han ville nemlig ikke engang kalde det mad.
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home