
Hvis der er noget, jeg virkelig finder irriterende, når jeg spiser ude er det at skulle gøre enorme anstrengelser for at etablere øjenkontakt med servitricen. De er så store eksperter i at undgå éns blik, at jeg er ved at tro, det må være en absolut uundværlig kvalifikation i faget - for ikke engang ved hjælp af malabarismer, piruetter og flik flakker lykkes det mig de fleste gange at tiltrække deres opmærksomhed. Det vil sige, faktisk kommer de systematisk lige så snart, man har sat sig og ikke engang har haft chancen til at kigge på menukortet; det må være en manøvre, så man ikke kan komme og klage over ikke at få opmærksomhed. Selvfølgelig er man slet ikke klar til at bestille på det tidspunkt og be’r om et par minutter... som i værste fald imidlertid bliver til kvarterer og halve timer. Og man gestikulerer helt vildt og prøver på at komme med sigende blikke, indtil man langt om længe bliver heldig. Så bestiller man det, man gerne vil spise og drikke, nyder måltidet og glemmer næsten den initiale irritation - indtil man skal be’ om regningen og starter forfra.

Nemt, enkelt og fantastisk for nerverne.
(foto, nederst: Gil Cohen Magen/ Reuters)
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home