Æg Gastronomisk Festival
Hvis I kan lide æg og ikke har noget at lave den 11., 12. og 13. oktober, inviterer jeg jer til at besøge den unikke Æg Gastronomisk Festival i Ferreira do Zêzere, i Portugal, hvor, som navnet antyder, ægget er hovedpersonen. I kan prøve flere æggeretter – grønne æg, tagliatelle carbonara med æggeblomme og burrata, flodgedde med pocheret æg, æggemoqueca, forskellige omeletter, selvfølgelig, og til dessert is af søde æg både fra Zêzere med æg.
Længe leve ægget!
Hvis I kan lide æg og ikke har noget at lave den 11., 12. og 13. oktober, inviterer jeg jer til at besøge den unikke Æg Gastronomisk Festival i Ferreira do Zêzere, i Portugal, hvor, som navnet antyder, ægget er hovedpersonen. I kan prøve flere æggeretter – grønne æg, tagliatelle carbonara med æggeblomme og burrata, flodgedde med pocheret æg, æggemoqueca, forskellige omeletter, selvfølgelig, og til dessert is af søde æg både fra Zêzere med æg.
Længe leve ægget!
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home