Bæredygtig restaurant
Chef António Loureiros restaurant, A Cozinha (overs.: “i Køkkenet”) i Nordportugal er en restaurant efter mit hjerte: ikke fordi de har en Michelin-stjerne, men da de arbejder efter mottoet nul spild. De bruger alt, også løg- og gulerodsskrald, som de sammen med knogler reducerer til sauce. Og de gav stofposer til leverandører til at pakke de produkter, de leverer, og bruger stofservietter, som begge er genbrugelige, i stedet for emballager og servietter til engangsbrug. Selv i udsmykningen genbrugte de materialer og genstande.
Den blev for nogle år siden kåret til den mest bæredygtige restaurant i verden og blev for nylig tildelt et Zero Waste Business-certifikat for sit miljøhensyn.
Chef António Loureiros restaurant, A Cozinha (overs.: “i Køkkenet”) i Nordportugal er en restaurant efter mit hjerte: ikke fordi de har en Michelin-stjerne, men da de arbejder efter mottoet nul spild. De bruger alt, også løg- og gulerodsskrald, som de sammen med knogler reducerer til sauce. Og de gav stofposer til leverandører til at pakke de produkter, de leverer, og bruger stofservietter, som begge er genbrugelige, i stedet for emballager og servietter til engangsbrug. Selv i udsmykningen genbrugte de materialer og genstande.
Den blev for nogle år siden kåret til den mest bæredygtige restaurant i verden og blev for nylig tildelt et Zero Waste Business-certifikat for sit miljøhensyn.
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home